tazehaa

tazeehaa

tazehaa

tazeehaa

کوک و رگلاژ پیانو در کرج

کوک پیانو و رگلاژ پیانو در کرج توسط افراد حرفه ایی

مجموعه البرز پیانو انجام می شود. باید بیان شود که عملیات کوک و رگلاژ پیانو سخت ترین امور مربوط به سلامت ساز است که توسط کوکر ها و تکنسین های حرفه ایی برای پیانوهای آکوستیک انجام می شود. حساسیت انجام کوک پیانو و رگلاژ پیانو بسیار بالا است، بنابراین سعی کنید آن را به کوکرها در این زمینه بسپارید. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به بررسی کوک و رگلاژ پیانو در کرج بپردازیم، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع، تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

کوک و رگلاژ پیانو چیست؟

یکی از مهم ترین کارهایی که برای حفظ سلامت ساز باید انجام داد کوک و رگلاژ پیانو است. پیانو سازی است که از هزاران هزار قطعه مکانیکی تشکیل شده و به همین دلیل یکی از حساس ترین سازها در تمام دنیا شناخته می شود. پس از آن که مدتی با ساز پیانو نوازندگی کردید، قطعات ساز دچار شل شدگی و گاها ایراد می شوند که برای بر طرف کردن آن ها به کوک و رگلاژ پیانو نیاز است.
کوک پیانو به معنای تنظیم فرکانس نت های پیانو است. پس از نوازندگی طولانی مدت ( چند ماه ) با ساز پیانو، سیم های ساز بیش از اندازه شل یا سفت می شوند و دیگر صدای دل نشین قبل را نخواهند داشت. به همین دلیل برای بازگرداندن صدای پیانو به ساز، لازم است تا فرکانس نت ها کنترل شده و به فرکانس اولیه خود تنظیم شوند. برای رسیدن به این منظور از عملیات کوک پیانو استفاده می شود.
رگلاژ پیانو به معنای این است که تمامی قطعات به گونه ایی تنظیم شوند تا پیانو مانند کارخانه شود به اصطلاح به تنظیمات کارخانه ایی خود بازگردد. رگلاژ پیانو می تواند همان تعمیرات جزئی ساز شما باشد و برای سلامت ساز بسیار مهم است. شما می توانید با استفاده از کوک و رگلاژ پیانو از سازی سالم، با ارزش و همراه با صدای دل نشین برخوردار باشید.
اگر برای ساز خود ارزش قائل هستید و می خواهید سازتان همیشه سالم بوده و ارزش مالی خود را حفظ نماید، بهتر است که به توصیه تکنسین ها و اساتید حرفه ایی کوک و رگلاژ پیانو در کرج گوش فرا دهید و به موقع این عملیات را برای ساز خود انجام دهید.

 

کوک و رگلاژ پیانو

 

ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که چه زمان باید به کوک و رگلاژ پیانو پرداخت؟

برای پاسخ به این سوال باید اشاره شود که زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو، هنگامی است که شما احساس کرده اید که سازتان از حالت اولیه خود خارج شده و صدای دل نشینی ندارد. به صورت معمول نوازندگان حرفه ایی پیانو می توانند این موضوع را به راحتی تشخیص دهند. اما هنرجویانی که مدت کوتاهی به یادگیری و آموزش پیانو مشغول اند، ممکن است در تشخیص این موضوع دچار مشکل شوند. بنابراین کوکرهای حرفه ایی توصیه دارند که شما هر 6 ماه یک بار زمانی را برای کوک پیانو خود و هم چنین هر سال یک بار برای رگلاژ پیانوتان اختصاص دهید.
البته لازم به ذکر است که این موضوع به نحوه و میزان استفاده شما از پیانو نیز بستگی دارد، به عنوان مثال اگر شما از پیانو خود استفاده بسیاری دارید ( مانند پیانو های استدیویی ) ممکن است زمان انجام کوک پیانو برای شما زودتر از 6 ماه باشد و هر ماه به کوک پیانو نیاز داشته باشید.

در رگلاژ پیانو چه مواردی برای ساز انجام می شود؟!

 
همان گونه که اذعان داشتیم، رگلاژ پیانو نوعی تعمیر پیانو به حساب می آید، اما به صورت جزئی! از جمله مواردی که در رگلاژ پیانو انجام می شود را در زیر شرح داده ایم:
  • • تمییز کردن بین کلاویه ها
  • • شل و سفت کردن کلاویه ها
  • • تمیز کردن چکش هایی که به سیم ها برخورد می کنند
  • • چک کردن پدال های ساستین (فورته)، دمپر و سافت
  • • نصب زه در صورت آسیب دیدگی
  • • روغن کاری قطعات پیانو و ...
 

 

کوک پیانو

 

 

نگه داری کوک پیانو در کرج:

شهر کرج یکی از شهرهای کوهستانی ایران است که آب و هوایی سرد و خشک دارد. البته تابستان های این شهر نیز تقریبا گرم است. رطوبت هوا در شهر کرج تقریبا مناسب بوده و بیش از اندازه نیست. در کل یکی از عوامل تأثیر گذار بر کوک پیانو رطوبت هوا خواهد بود. هر چقدر رطوبت و دمای هوا از حالت نرمال و عادی خود خارج شود، این موضوع بر ساز پیانو تأثیر گذاشته و می تواند آن را از کوک خارج کند.
از آنجا که شهر کرج، آب و هوایی تقریبا سرد دارد و کمی خشک است، لازم است که پیانو در کرج به بهترین شکل ممکن نگه داری شود. کوک پیانو در کرج باید به موقع انجام شود و به علاوه برای نگه داری ساز خود باید دمای هوا و رطوبت آن را کنترل نمایید تا سلامت ساز شما حفظ شده و هم چنین پیانوتان کوک خود را بیشتر نگه دارد.

برای نگه داری کوک و رگلاژ پیانو در کرج، لازم است که موارد زیر را جدی بگیرید:

  1. 1. از جابجایی ساز خود اکیدا بپرهیزید و یک مکان ثابت برای آن در نظر داشته باشید. جابجا کردن ساز می تواند کوک و رگلاژ پیانو را بر هم بریزد.
  2. 2. برای انجام کوک و رگلاژ پیانو در کرج به متخصصان حرفه ایی مراجعه کنید و هرگز ساز خود را به دست افراد غیر حرفه ایی و بی تجربه نسپارید.
  3. 3. سعی کنید برای حفظ کوک و رگلاژ پیانو خود، سازتان را از درهای ورودی، پنجره ها، کانال کولر و ... دور نگه دارید.
  4. 4. سرویس های دوره ایی ساز یا همان کوک و رگلاژ پیانو را جدی گرفته و آن ها را به موقع انجام دهید.
  5. 5. از قرار دادن هرگونه وسیله بر روی ساز خود جلوگیری نمایید، به غیر از مترونوم. و ...

 

رگلاژ پیانو

 

ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که:

اگر کوک و رگلاژ پیانو خود را به افراد غیر حرفه ایی در این زمینه بسپاریم، چه مشکلاتی برای ساز به وجود خواهد آمد؟

از آن جا که افراد غیر حرفه ایی نیز در این زمینه فعالیت می کنند، بیان خواهیم کرد که افراد غیر حرفه ایی کوک و رگلاژ پیانو را به صورت کامل انجام نمی دهند یا با قطعات تشکیل دهنده ساز پیانو آشنایی ندارند، به همین دلیل می توانند به ساز شما آسیب هایی بسیار جدی و غیر قابل جبران وارد نمایند. یکی از این آسیب ها عدم توانایی ساز در نگه داشتن کوک پیانو است! که این آسیب می تواند از ارزش مالی ساز شما بکاهد و شما را وادار به خریدن سازی دیگر کند. به همین دلیل همیشه برای کوک و رگلاژ پیانو در کرج، به افراد حرفه ایی و با تجربه در این زمینه مراجعه فرمایید.

حرفه ایی ترین کوک و رگلاژ پیانو در کرج:

منظور از حرفه ایی ترین کوک و رگلاژ پیانو در کرج، همان بهترین کوک و رگلاژ پیانو است که توسط کوکرهای حرفه ایی انجام می شود. قابل ذکر است که شهروندان کرج، ممکن است به دنبال تکنسین های حرفه ایی در زمینه کوک و رگلاژ پیانو در کرج باشند. برای یافتن افراد حرفه ایی در زمینه کوک پیانو کرج و هم چنین رگلاژ پیانو در کرج، بهتر است که با اساتید خود در این باره مشورت کنید یا به وب سایت البرز پیانو مراجعه کرده و با کارشناسان این مجموعه مشورت نمایید. تلفن تماس: 09124908647 نویسنده: وب سایت البرز پیانو

 

کوک و رگلاژ پیانو چیست؟

کوک پیانو و رگلاژ پیانو چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید

اشاره داشت که کوک پیانو و رگلاژ پیانو، عملیاتی است که برای حفظ سلامت ساز و هم چنین برای  حفظ صدای دل نشین پیانو انجام می شود. کوک و رگلاژ پیانو باید توسط کوکرهای حرفه ایی در این زمینه انجام شود، در غیر این صورت می تواند سلامت ساز شما را مختل کرده و پیانو را با مشکلات به خصوصی رو به رو نماید. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به سوال کوک و رگلاژ پیانو چیست یک پاسخ بسیار جامع بدهیم، بنابراین برای کسب اطلاعات لازم و کافی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

انواع پیانو:

می توان اذعان داشت که به صورت کلی ساز پیانو به انواع زیر تقسیم بندی می شود:
  • 1.پیانو آکوستیک
لازم به ذکر است که پیانو آکوستیک خود به دو نوع پیانو گرند و پیانو دیواری تقسیم بندی می شود. پیانو گرند، پیانوهایی بسیار گران و بزرگ هستند که معمولا از آن ها در کنسرت ها و ... استفاده می شود. اما پیانوهای دیواری می توانند برای خانه، یکی از مناسب ترین انواع پیانو باشند ( که البته ارزان تر از پیانوهای گرند هستند ). نکته مهم این است که قطعات به کار رفته در این نوع از پیانوها مکانیکی هستند.
  • 2. پیانو دیجیتال
پیانو دیجیتال همان گونه که از نامشان مشخص است، یکی از انواع پیانوهایی هستند که با برق یا همان نیروی الکتریکی کار می کنند. بنابراین قطعاتی که در این پیانو به کار می رود،  قطعات الکتریکی است نه قطعات مکانیکی! شایان به ذکر است که پیانوهای دیجیتال شبیه سازی از پیانوهای آکوستیک هستند. نکته بسیار مهم:
باید بیان کرد که فقط پیانوهای اکوستیک به کوک و رگلاژ پیانو نیاز دارند و پیانوهای دیجیتال به این امر نیازی نخواهند داشت. به دلیل آن که در پیانوهای آکوستیک هزاران هزار قطعه مکانیکی به کار رفته است که پس از مدتی نوازندگی، ممکن است دچار ایراد شود. به همین دلیل زمانی که برای شما این سوال به وجود می آید که کوک و رگلاژ پیانو چیست؟ ما تکنسین های پیانو در ابتدا پاسخ می دهیم که این عملیات فقط و فقط برای پیانوهای آکوستیک انجام می گیرد.  

 

کوک و رگلاژ پیانو

 

 

کوک و رگلاژ پیانو چیست؟

لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو یکی از مهم ترین اموری است که شما نوازندگان عزیز باید برای پیانو آکوستیک خود در نظر بگیرید. در زیر به تعریف هر کدام از موارد کوک پیانو و هم چنین رگلاژ پیانو خواهیم پرداخت.

کوک پیانو:

کوک پیانو به معنای تنظیم کشش سیم های ساز برای رسیدن نت ها به فرکانس مطلوب است. به بیان ساده تر، هر کلاویه پیانو به سه رشته سیم متصل است که که به هنگام فشردن آن ها، چکش هایی به این سه رشته سیم برخورد کرده و شما می تواند بر اثر ارتعاش و فرکانس ایجاد شده در سیم ها، صدای نت مورد را به راحتی بشنوید. حال زمانی که پیانو شما از کوک خارج می شود، فرکانس برخی یا حتی همه سیم ها در حالت عادی قرار ندارند و در این زمان تکنسین کوک پیانو برای انجام کوک ساز، پیانو را باز کرده و با استفاده از ابزار مخصوص خود این سیم ها را سفت یا شل می کند.

رگلاژ پیانو:

باید بیان شود که رگلاژ پیانو به همان تعمیرات جزئی ساز پیانو است. برای مثال اگر کلاویه ها از مکان اصلی خود خارج شوند یا پدال های پیانو تنظیم نباشد، با استفاده از رگلاژ پیانو می توان این مشکلات را بر طرف کرد. لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو می تواند ساز شما را به حالت کارخانه ایی آن برساند، به عبارت دیگر کوک و رگلاژ پیانو می تواند ساز شما را نو کند. حال ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که چه موقع به رگلاژ پیانو نیاز خواهد بود؟

برای پاسخ به این سوال باید بیان شود که اگر علائم زیر را در ساز خود مشاهده کردید، آن گاه باید زمانی را به رگلاژ پیانو خود اختصاص دهید:

  • • بالا ماندن کلاویه های پیانو
  • • کاهش پاسخ پیانو به تغییرات دینامیک ساز
  • • عدم کارکرد صحیح و درست پدال های پیانو
  • • وجود صداهای اضافی در پیانو به هنگام نواختن ساز
حال که درباره کوک و رگلاژ پیانو چیست، اطلاعات مختصر اما جامعی را کسب کردید، در قسمت های بعد به نحوه انجام کوک و رگلاژ پیانو و هم چنین سوالات متدوال در این زمینه خواهیم پرداخت. با  البرز پیانو همراه باشید.

 

کوک پیانو چیست

 

کوک و رگلاژ پیانو چگونه انجام می شود؟!

نکته‌ بسیار مهمی که باید قبل از انجام عملیات کوک و رگلاژ پیانو به آن توجه داشته باشید، حفظ و نگه داری صحیح از ساز پیانو است. لازم به ذکر است که نگه داری مناسب از ساز پیانو می ‌تواند علاوه بر افزایش طول عمر پیانو، زمان کوک و رگلاژ پیانو شما را نیز به تعویق بیندازد. از مهم ترین اموری که برای نگه داری از ساز خود باید انجام دهید، موارد زیر را ذکر می کنیم:
  1. • روش صحیح حمل پیانو‌
  2. • مکان نگه داری از ساز پیانو
  3. • جلوگیری از جابه جایی ساز پیانو
  4. • نظافت و تمیز کردن به موقع پیانو

شایان به ذکر است که برای انجام کوک و رگلاژ پیانو، به ابزار مخصوص کوک و رگلاژ نیاز داریم. این ابزارها شامل موارد زیر خواهد بود:

  • • آچار مخصوص کوک پیانو
  • • میوتر
  • • تیونر الکتریکی
  • • نرم افزارهای مخصوص کوک پیانو و ...
استفاده از ابزارهای مخصوص کوک و رگلاژ پیانو امری بسیار مهم است، برای مثال شما هرگز نمی توانید با استفاده از آچارهای معمولی به کوک پیانو بپردازید. برای انجام کوک و رگلاژ پیانو باید در ابتدا ساز را باز کنید. برای کوک پیانو باید تمامی سیم های ساز را با استفاده از تیونر الکتریکی یا نرم افزارهای کوک پیانو کنترل نمایید. برای انجام این کار هر کلاویه ساز را فشار داده و و با استفاده از تیونر یا نرم افزارها می توان فرکانس هر نت را خواند. اگر نت مورد نظر از فرکانس مخصوص خود خارج باشد، با استفاده از آچارهای مخصوص کوک پیانو پین های ساز شل یا سفت می شوند ( تا حدی که هر نت به فرکانس خاص خود برسد ). برای انجام رگلاژ پیانو نیز تکنسین کوک و رگلاژ پیانو باید ساز را کنترل کند و مشاهده فرماید که ایرادات ساز در کدام قسمت است. سپس با استفاده از ابزار آلات مخصوصی که در دسترس دارد، رگلاژ پیانو را انجام دهد.
لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو یک عملیات سخت و زمان بر بوده و هم چنین نیاز است که توسط افراد حرفه ایی انجام شود. آشنایی با قطعات پیانو و طرز استفاده از ابزارآلات بسیار مهم خواهد بود که تکنسین حرفه ایی به تمامی قطعات ساز آشنایی کامل دارد.

 

کوک پیانو

 

سوال:

کوک و رگلاژ پیانو باید چه موقع انجام شود؟

 نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو است. زمانی که احساس کردید ساز شما از کوک خارج شده و به سرویس های دوره ایی نیاز دارد، دقیقا همان موقع زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو خواهد بود. اما کوکرهای حرفه ایی به شما پیشنهاد می کنند که:
  • • اگر پیانو شما خانگی است، هر 6 ماه یک بار زمان انجام کوک پیانو بوده و هم چنین هر سال نیز باید رگلاژ شود.
  • • اگر پیانو شما برای استفاده در استدیو است و استفاده بسیاری دارد، هر 1 ماه الی 3 ماه زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو خواهد بود.
با افتخار بیان می شود که مجموعه البرز پیانو، با سال ها تجربه در زمینه کوک و رگلاژ پیانو، آموزش پیانو، کارشناسی خرید ساز و ... همکاری خود را با شما هنرجویان عزیز اعلام می دارد. بنابراین شما می توانید برای مشاوره در زمینه کوک و رگلاژ پیانو با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
تلفن تماس: 09124908647
نویسنده: وب سایت البرز پیانو

 

دستگاه تصفیه آب و فاضلاب

دستگاه تصفیه آب و فاضلاب

تصفیه شیمیایی فاضلاب چیست؟

 

به حذف مواد آلی قوی ، ذرات کلوئیدی و آلاینده های موجود در فاضلاب های صنعتی و بهداشتی که با روش های لجن فعال و بیولوژیکی متعدد قابل حذف نمی باشند ، اصطلاحا تصفیه فاضلاب به روش شیمیایی گفته می شود .با توجه به نوع فاضلاب و مواد آلاینده موجود در آنها و همچنین کیفیت خروجی تصفیه خانه ها از روش های مختلفی برای تصفیه شیمیایی فاضلاب استفاده می شود.به طوری که در برخی از شرایط تنها با لخته سازی ذرات چربی و کل.ئیدی می توان فاضلاب را به کیفیت مطلوب رساند و در برخی به سایر روش ها و فرآیندها از قبیل خنثی سازی ، اکسداسیون و شناور سازی و ....نیز خواهد بود. مشاهده این مطلب :دستگاه تصفیه آب وفاضلاب

کاربرد روش های شیمیایی در تصفیه فاضلاب:

روش های شیمیایی تصفیه فاضلاب همگی در یک تصفیه خانه مورد استفاده قرار نمی گیرند، بلکه بسته به نوع پساب مورد نیاز خروجی و کیفیت فاضلاب ورودی یک یا چند مورد در کنار هم استفاده می شوند ، در حالت کلی نتایج زیر از تصفیه شیمیایی فاضلاب حاصل می شود:

1-حذف مواد آلی قوی

2-کنترل بو فاضلاب

3-حذف فلزات سنگین

4-حذف BOD و COD

5-کنترل PH فاضلاب مشاهده این مطلب :دستگاه تصفیه فاضلاب

معایب استفاده از روش های شیمیایی تصفیه فاضلاب

برخلاف روش های فیزیکی و بیولوژیکی تصفیه فاضلاب ، استفاده از روش های شیمیایی تصفیه همچون فرآیند انعقاد شیمیایی و کلر زنی در فرآیند ضد عفونی و گندزدایی منجر به افزایش TDS پساب  می دهد .این مسئله می تواند در واحدهای پس از واحد تصفیه شیمیایی مشکل ساز باشد.البته لازم به ذکر است در مواردی که تصفیه فاضلاب مستلزم رعایت محدودیت های وجود مواد مغذی و شیمیایی باشد استفاده از فرآیندهای شیمیایی اجتناب نا پذیر است.

روش های شیمیایی تصفیه فاضلاب

1-انعقاد و لخته سازی شیمیایی:

در فاضلاب ها معمولا ذرات کلوئیدی وجود دارند که دارای بار الکتریکی منفی می باشند، این امر باعث می شود که در واحد ته نشینی فاضلاب این ذرات ته نشین نشوند و تشکیل لخته ندهند و عمل ته نشینی را با مشکل روبه رو می سازند .به همین دلیل با استفاده از مواد شیمیایی منعقد کننده از بار منفی ذرات کلوئیدی کاسته شده و تشکیل لخته داده و عمل ته نشینی صورت می گیرد.

2- ترسیب شیمیایی

یکی از روش های شیمیایی تصفیه فاضلاب برای جداسازی ذرات معلق و هر گونه ماده دیگری که کیفیت پساب را تحت تاثیر قرار می دهد روش ترسیب شیمیایی است و برای داشتن خروجی پساب زلال و با کیفیت بهتر از مواد شیمیایی جهت ترسیب شدن مواد و نه نشینی مواد معلق استفاده می شود.

اکسیداسیون شیمیایی

این روش در تصفیه آب وفاضلاب کاربرد دارد.در این روش معمولا نوعی از ترکیبات اکسیژن خالص را به آب یا فاضلاب اضافه می کنند، این مواد در آب ایجاد رادیکالهای هیدروکسیل می کنند که برای از بین بردن آلودگی های آبی بسیار موثر می باشند.اکسداسیون شیمیایی به دو روش کلاسیک و پیشرفته انجام می شود.

4- تنظیم PH

اگر فرآیندهای تصفیه فاضلاب به خصوص فرآیندهای شیمیایی در PH خاصی می توانند انجام شود، اگر در فاضلاب نوسان PH ایجاد شود باید با استفاده از مواد شیمیایی مخصوص PH را متناسب با فرآیند مورد نظر تنظیم نمود.گاهی ممکن است در فرآیندی نیاز باشد PH محیط را اسیدی یا قلیایی کنیم تا عمل تصفیه بهتر انجام شود.بنابراین در چنین شرایطی باید از مواد شیمیایی استفاده کنیم.بنابراین برای تنظیم PH و یا خنثی سازی فاضلاب از مواد شیمیایی مختلف و مخصوص متناسب با کیفیت فاضلاب استفاده می شود.

5- تبادل یونی

ممکن است در آب یون های فلزات مختلف وجود داشته باشد که باعث سختی آب و ضرر برای مصرف کننده شود.به همین خاطر باید یون های مضر در بخش تصفیه پیشرفته از آب جدا شوند.تبادل یونی روشی برگشت پذیر بین آنیون و کاتیون های موجود در فاز مایع و آنیون ها و کاتیون های فاز جامد می باشد.بدون اینکه در ساختار رزین تغییری ایجاد شود ، یون های موجود در آب حذف خواهند شد.

6- شناور سازی شیمیایی

در این روش برای شناور شدن مواد در فاضلاب با افزودن مواد شیمیایی حباب های هوا به ذرات موجود در فاضلاب بهتر می چسبند و این امر باعث می شوند وزن مخصوص آنها کمتر شود و به همین جهت بر روی سطح فاضلاب شناور شوند. جهت خرید و مشاوره رایگان درباره دستگاههای تصفیه آب وفاضلاب می توانید با شماره های 09121313433 و 02636210360 با کارشناسان شرکت آبکو تماس حاصل نمایید.

 

دستگاه آب شیرین کن

دستگاه آب شیرین کن چیست

 

نمک زدایی یا شیرین سازی آب فرآیندی است که مواد معدنی را از آب شور خارج می کند، به طور کلی نمک زدایی شامل زدودن نمک ها و مواد معدنی است . برای تولید آب شیرینی که برای مصرف انسان و یا آبیاری مناسب باشد آب شور نمک زدایی می شود ، یک محصول جانبی بالقوه از نمک زدایی ، نمک است .آب شیرین کن یا همان اسمز معکوس فرآیند فیزیکی است که با استفاده از آن می توان از محلولی به کمک یک غشاء نیمه تراوا ، حلال تقریبا خالص تهیه کرد.به عنوان مثال به کمک روش آب شیرین کن می توان از آب شور ، آب آشامیدنی مطلوب تهیه کرد.در واقع آب شیرین کن صنعتی می تواند 99% مواد معدنی حل شده و 97% مواد آلی و کلوئید آب را حذف کند. مشاهده این مطلب: دستگاه آب شیرین کن

 

پدیده اسمز

اگر یک غشای نیمه تراوا ، بین دو محلول با غلظت های متفاوت قرار گیرد ، مقداری از حلال از یک طرف غشاء به طرف دیگر آب شیرین کن منتقل می شود.جهت حرکت حلال به گونه ای است که محلول غلیظ تر را رقیق می نماید، به این پدیده اسمز می گویند.آب خالص از غشای آب شیرین کن عبور کرده و وارد آب شور می شود.اگر به سیستم آب شیرین کن اجازه داده شود تا به تعادل برسد در آن صورت سطح آب نمک بالاتر از سطح آب مقطر خواهد شد.این اختلاف سطح در دو طرف غشای آب شیرین کن را فشار اسمزی ، گویند یون هایی که در آب دریا موجود می باشد از مولکول های آب بزرگتر می باشند، و این مشخصه ایست که فرآیند اسمز معکوس از آن بهره برداری می کند.در این سیستم آب شیرین کن ، آب دریا زا با فشار به داخل غشاء شبه نفوذ پذیر می فرستد تا نمک ها و مواد معدنی غیر حلال را در آب شیرین کن فیلتر نماید.همانند فرآیند یک آب شیرین کن اجرا شده خانگی که واحد آب شیرین کن در واحد بزرگتر آب را فیلتر می کند.

 

مشاهده این مطلب:دستگاه اسمز معکوس

دستگاه آب شیرین کن

تبدیل آب سنگین و آلوده غیر شرب به آب شیرین و آشامیدنی طی مراحل مختلفی ایجاد می شود.تا به مراحل آب شرب برسد.طی این مراحل سیکل استفاده از دستگاه آب شیرین کن به روش اسمز معکوس یا همان فرآیند غشایی می باشد.مراحل خالص سازی و آب شیرین شامل زلال کننده حذف آهن و مواد شیمیایی ، فیلتر کردن ، تنظیم PH ، ضد عفونی و گند زدا می باشد.سیستم فیلتراسیون در دستگاه آب شیرین کن به وسیله فیلتر شنی و کربنی صورت می گیرد که در این فیلترها آب به وسیله پمپ به داخل مخزن هدایت می شود و پس از گذشتن از روی سنگ سیلیس املاح جامد تا 50میکرون حذف می شود. وپس از افت فشار در نشانگر های ورودی و خروجی فیلتر شنی به وسیله تعویض جهت شیرها و به وسیله عمل خود شویی یا بگ واش باعث خروج املاح گرفتار شده درون فیلتر شنی دستگاه آب شیرین کن می شود.سیلیس موجود در این فیلترها در صورت استفاده درست و رعایت نکات نگهداری از سوی شرکت سازنده دستگاه آب شیرین کن تا چند سال نیاز به تعویض ندارد. و پس از آن وارد فیلتر کربنی می شودکه در فیلتر کربنی باعث حذف رنگ و بو می شود داخل مخازن با کربن فعال شارژ می شود کربن فعال از زغال کردن پوست نارگیل ، بادام ، گردو ، فندق  در دمای 800درجه پخت می شود و باعث ایجاد حفرهای ریزی می شود که باعث نفوذ کلر و املاح تشکیل دهنده طعم و بوی آب می شود . بهترین نوع کربن فعال کربنی می باشد که از پوست نارگیل تهیه شده باشد و بهترین نوع کربن فعال از شرکت جا کوبی می باشد.مراحل بعدی فیلتراسیون در دستگاه تصفیه آب صنعتی فیلتر کردن آب به وسیله و کمک فیلتر های کاتریج می باشد که این نوع فیلترها توانایی حذف املاح معلق را 1 میکرون هم دارا می باشند.این نوع از فیلترها به نسبت قیمت ارزان آنها تعویض می شوند.فرآیند غشایی یکی از اصلی ترین مراحل دستگاه آب شیرین کن صنعتی و خانگی می باشد.این فرآیند به دلیل کم بودن مضرات زیست محیطی چند سالی است که در جهان مورد استفاده قرار گرفته است که در دستگاه آب شیرین کن وظیفه آن حذف آلاینده های آب همچون آلودگی محلولی ، آلودگی بیولوژیکی و املاح معلق می باشد.اصلی ترین کار این تکنولوژی نفوذ و گذراندن آب از غشای نیمه تراوا می باشد غشای نیمه تراوا فقط اجازه گذر کردن آب خالص را از مرکز غشاء می دهد. مشاهده این مطلب :دستگاه تصفیه آب صنعتی

عمده ترین کاربرد دستگاههای آب شیرین کن

1-تهیه و تولید آب شرب از آب های شور

2-تهیه و تولید آب مورد نیاز جهت رشد سریع دام وطیور

3-تامین و تولید آب مناسب جهت رشد چشمگیر گیاهان و مصارف کشاورزی

4-تامین و تولید آب فرآیندی کارخانه های دارو سازی و لوازم آرایشی

5-تولید آب مصرفی نیروگاههای بخار و سیکل ترکیبی

6-تامین و تولید آب دیگ های بخار ، سیستم های برودتی و مبدل های حرارتی

7-تامین و تولید آب دستگاههای دیالیز بیمارستانها

8-بازیافت پساب های صنعتی

ظرفیت آب شیرین کن ها

از نظر ظرفیت محدودیتی برای ساخت دستگاهها وجود ندارد و از ظرفیت های کم 5 متر مکعب در روز تا ظرفیت های بالا بیش از 100هزار متر مکعب در روز قابل ساخت می باشد.

انواع آب شیرین کن

همچنین با توجه به کیفیت آب خام این دستگاه می تواند برای آب های شور، لب شور و یا آب دریا ساخته شود.همچنین با توجه به کیفیت آب خام این دستگاه می تواند برای آب های شور ، لب شور و یا آب دریا ساخته شود.کیفیت آب خروجی از دستگاه نیز متناسب با در خواست ، می تواند مناسب برای کشاورزی ، آب آشامیدنی ، مناسب برای پرورش آبزیان ، مناسب برای کاربری های صنعتی ، برج های خنک کن ، بویلرها و....استفاده شود.لازم به ذکر است اگر آب با خلوص بالا مورد نیاز باشد ، باید از دستگاههای آب شیرین کن دو مرحله ای و یا یک مرحله اسمز معکوس به همراه ستون رزینی تبادل یونی استفاده شود.دستگاههای آب شیرین کن صنعتی دارای پنج مرحله اصلی شامل کلر زنی اولیه جهت گندزدایی از آب ، سیستم پیش تصفیه با استفاده از فیلترهای شنی و کربنی ، فیلترهای میکرونی ، سیستم اسمز معکوس و سیستم تزریق مواد شیمیایی می باشد.با توجه به طراحی ، سیستم ابزار دقیق و کنترل ، تجهیزات اندازه گیری بر روی دستگاه نصب می شود.در صورتیکه فضای قرارگیری دستگاه محدود باشد ، می توان طراحی و ساخت دستگاه را متناسب با ابعاد محل نصب تا حدودی تغییر داد تا از این نظر مشکلی ایجاد نگردد.

برای خرید و مشاوره رایگان می توانید با شماره های 09121313433 و 02636210360 با کارشناسان شرکت آبکو تماس حاصل نمایید.

دستگاه اسمز معکوس

دستگاه اسمز معکوس

 

گروه صنعتی آبکودستگاه اسمز معکوس

روش اسمز معکوس چیست ؟ اسمز معکوس (RO) یک فرایند جداسازی است که از فشار به عنوان نیروی لازم برای عبور یک محلول از یک غشاء استفاده می کند. در طی عملیات دستگاه اسمز معکوس املاح موجود در یک طرف غشا می مانند و حلال به صورت خالص به طرف دیگر غشا عبور می کند. به بیانی دقیقتر  جداسازی به روش اسمز معکوس فرایندی است که حلال با استفاده از فشاری بیشتر از فشار اسمزی از منطقه ای با غلظت املاح  بالا از طریق یک غشاء به منطقه ای با  غلظت املاح پایین رانده می شود.

 

 

در فرآیند اسمز طبیعی زمانی که هیچ فشار خارجی اعمال نمی شود، حلال از طریق یک غشاء، به صورت طبیعی از ناحیه ای با غلظت املاح کم  به منطقه ای که غلظت املاح بالاتری دارد  حرکت می کند که فرایند اسمز معکوس عکس این فرایند است. غشاء در این فرآیند نیمه تراوا است، به این معنی که فقط به حلال اجازه عبور می دهد و املاح را در خود نگه میدارد. غشاهای مورد استفاده در سیستم اسمز معکوس در جایی که بیشترین عملیات جدایش املاح صورت میگیرد دارای لایه مانع متراکم در ماتریس پلیمری خود هستند. در اکثر موارد غشا ها طوری طراحی می شوند که فقط به آب اجازه عبور از این لایه های متراکم را می دهند و محلول های یونی هم نمی توانند از آنها عبور کنند. فشار اسمزی طبیعی در حدود 24 بار (psi 350) می باشد. برای  غلبه بر این فشار در این فرایند باید فشار بالایی در سمتی از غشا که غلظت بالایی از املاح را دارد اعمال شود. مقدار این فشار معادل با  2-17 بار (psi 30-250) برای آب شیرین و لب شور و 40-70 بار  (psi 600 -1000) برای آب دریا می باشد.هر چند که این فرایند بیشتر به استفاده از آن در شیرین سازی آب (حذف نمک از آب دریا و تبدیل به آب شیرین) مشهور است، از اوایل 1970 از این فرایند برای خالص سازی آب شیرین در کاربردهای پزشکی، صنعتی و خانگی استفاده شده است. در روش اسمز معکوس فشار به محفظه با غلظت بالا وارد می شود. در این روش، دو نیروی موثر بر حرکت آب وجود دارد: فشار ناشی از اختلاف غلظت املاح بین دو محفظه (فشار اسمزی) و فشار خارجی اعمال شده.

گروه صنعتی آبکو

نمونه ای از سیستم اسمز معکوس شرکت آبکو

کاربردهای دستگاه اسمز معکوس:

1- خالص سازی آب شرب

در سراسر جهان، سیستم های تصفیه آب آشامیدنی خانگی، از جمله مرحله اسمز معکوس، معمولا برای بهبود  کیفیت آب آشامیدنی استفاده می شود.

 چنین سیستم ها یی معمولا شامل مراحل عملکردی زیر می باشند:

فیلتر رسوب گیری که ذراتی از جمله زنگ زدگی و کربنات کلسیم را از آب جدا می کند. در این مرحله از یک فیلتر رسوب گیری ثانویه با منافذ کوچکتر هم استفاده می شود.

استفاده از یک فیلتر کربن فعال برای به دام انداختن مواد شیمیایی آلی و کلری از آب که در صورت عبور باعث تخریب و کاهش عمر غشاهای TFC (thin film composite) اسمز معکوس می شوند.

فیلتر اسمز معکوس که یک غشاء کامپوزیتی نازک (TFC) است.

به صورت اختیاری از یک فیلتر کربن ثانویه برای حذف آن دسته از مواد شیمیایی که توسط غشاء اسمز معکوس حذف نشده اند استفاده می شود.

در صورت تمایل از یک لامپ ماوراء بنفش برای گند زدایی میکروبهایی که ممکن است از فیلتر های غشاء اسمز معکوس فرار کرده اند استفاده می شود.

 

گروه صنعتی آبکو

نمونه از دستگاه اسمز معکوس آبکو

سیستم های قابل حمل اسمز معکوس (RO) برای تصفیه آب در مکان های مختلف به فروش می رسد. برای بهبود کارکرد، آب ورودی به این واحدها باید تحت فشار مناسبی باشد ( فشار psi 40 یا بیشتر عادی و معمول است). سیستم های قابل حمل RO می تواند توسط مردمی که به دور از لوله های آب شرب و یا در مناطق روستایی فاقد آب سالم و قابل شرب زندگی می کنند، استفاده شود. مردم روستایی خودشان آب رودخانه و یا دریا را با تجهیزات ساده تصفیه می کنند (تصفیه آب شور ممکن است غشاهای خاصی نیاز داشته باشد). برخی از مسافران در سفرهای طولانی دریایی، در جزیره ها و در کشورهایی که منابع محلی آب آلوده است، از سیستم های تصفیه RO استفاده می کنند. معمولا در این سیستم ها یک یا چند لامپ ماوراء بنفش برای عملیات استریل کردن آب به کار برده می شود. در حال حاضر سیستم های تصفیه RO به طور گسترده توسط علاقه مندان به آکواریوم های دریایی نیز استفاده می شود. در تولید بطری های آب معدنی ، آب حاوی املاح معدنی از یک سیستم تصفیه آب RO عبور داده می شود و آلاینده ها و میکروارگانیسم ها ی موجود در آن حذف می شوند. در صنعت تصفیه آب نموداری برای انواع آلاینده ها وجود دارد که سایز این آلاینده ها و اینکه از چه غشا ها و با چه منافذی برای حذف آنها استفاده شود در آن آورده شده است. اندازه منافذ غشا می تواند از 1 تا 50000 آنگستروم بسته به نوع فیلترها متفاوت باشد. “فیلتراسیون ذرات” ذرات با اندازه 1000 انگستروم یا بزرگتر را حذف میکند. ” میکرو فیلترا سیون” ذرات  500 انگستروم یا بزرگتر را حذف میکند. “فیلتراسیون فوق العاده” ذرات با اندازه حدودی 30 انگستروم یا بزرگتر را حذف میکند. در “نانو فیلتراسیون” ذرات با سایز 10 انگستروم یا بزرگتر حذف می شوند. فرایند اسمز معکوس در دسته بندی نهایی فیلتراسیون غشایی یعنی در حد هایپر فیلتراسیون قرار میگیرید که قابلیت حذف ذرات با سایز بزرگتر از 1 آنگستروم را دارد. در تصویر زیر ما نمونه دیگر از دستگاه اسمز معکوس را قرار داده ایم :

گروه صنعتی آبکو

2-دیالیز:

اسمز معکوس شبیه به روش مورد استفاده در دیالیز است که توسط افراد مبتلا به نارسایی کلیوی استفاده می شود. کلیه خون را فیلتر میکند و مواد زائد (مانند اوره) و آب را حذف کرده و پس از آن به صورت ادرار دفع می شود. دستگاه دیالیز عملکرد کلیه ها را تقلید میکند.

3- صنایع غذایی:

علاوه بر دستگاه آب شیرین کن، دستگاه اسمز معکوس یک عملیات مقرون به صرفه برای غلیظ سازی مایعات مورد استفاده در صنایع غذایی (مانند آب میوه) نسبت به فرآیندهای حرارتی معمولی است. در این مورد تحقیقاتی در زمینه غلیظ سازی آب پرتقال و آب گوجه فرنگی انجام شده است. از مزایای این روش می توان به هزینه پایین عملیاتی و توانایی روش در جلوگیری از تخریب مواد حساس به دما مانند پروتئین ها و آنزیم های موجود در مواد غذایی در طی فرآیندهای حرارتی اشاره کرد. 4- ماشین شویی (کار واش) آب حاصل شده از دستگاه اسمز معکوس به دلیل داشتن محتوای پایین املاح معدنی، اغلب در کارواش ها  در مرحله نهایی شستشو خودرو و آبکشی آن برای جلوگیری از لکه اندازی آب بر روی وسیله نقلیه استفاده می شود. جایگزینی آب اسمز معکوس به جای آب معدنی در کارواش ها باعث کاهش خرابی تجهیزات خشک کن مورد استفاده در این مکان ها نطیر دمنده ها شده است. شرکت آب آفرینان نوین البرز ( آبکو) با داشتن بیش از یک دهه تجربه در زمینه طراحی، ساخت، نصب و بهره برداری و مشاوره دستگاه تصفیه آب صنعتی و نیمه صنعتی به روش اسمز معکوس می باشد. شرکت آبکو قادر به اجرای پروژه های اجرایی در ظرفیت های مختلف و با به کارگیری تجهیزات مختلف با توجه به درخواست مشتری می باشد. دستگاههای تصفیه آب شرکت آب آفرینان نوین البرز بر اساس موارد زیر طراحی می گردد

می توان با طبقه بندی آب هابا کیفیت آنالیزی متفاوت بر اساس مجموع جامدات محلول TDS)) وبا مواد آلی TOC)) انواع آب ها را با استفاده از سیستم اسمز معکوس یا نانو فیلتراسیون تصفیه کرد.

انواع آب هایی که به وسیله سیستم اسمز معکوس قابل تصفیه هستند

1-آب هایی با میزان TDS:5000PPM

2-آب های زیر زمینی با میزان شوری متوسط TDS=5000PPM

3-آب های لب شوربا TDS=5000PPM

4-آب های سطحی با میزان شوری  متوسط TDS=5000 PPM ، TOC بالاوBOD باقی مانده

5-آب هایی با درجه شوری بالا 5000PPM<TDS<15000PPM

6-آب دریا با شوری زیادTDS≤45000

 

ساختار سیستم تصفیه آب صنعتی:

1-قسمت پیش تصفیه

2-قسمت غشایی (شامل ممبرین ها)

3-قسمت تامین وکنترل دبی فشار آب

4-قسمت تزریق مواد شیمیایی جهت افزایش

در سال های اخیر استفاده از سیستم های تصفیه آب صنعتی جهت تامین آب شیرین صنایع مختلف مانند پرورش وکشتارگاه های دام وطیور ،دارو سازی ، غذایی، آرایشی  وبهداشتی ، نساجی ، کشاورزی و....بسیار افزایش یافته است که می توان علت آن را افزایش هزینه ی استفاده از سایر روش های شیرین کردن آب دانست.

با استفاده از سیستم های تصفیه آب می توان جامدات محلول در آب TDS)) را کاهش دادوهمچنین با استفاده از قیمت میکس موجوددر سیستم های آب شیرین کن ومیزان املاح آب در حد استاندار ومناسبی جهت مصارف مختلف دام وطیور، کشاورزی غذایی،تولیدمواد شیمیایی و...قابل تنظیم است.در صنایع داروئی وپزشکی نیز سیستم های اسمز معکوس بابا تولید آب استانداردمورد تائیدسازمان غذاودارو سیستم اصلی در تولید آب مورد نیاز این صنایع به شمار می رود. آنالیز آب ورودی به سیستم آب شیرین کن:

قبل از طراحی سیستم آب شیرین کن باید آنالیز کامل ودرستی در دسترس باشد.آنالیز تهیه شده باید شامل نوع وغلظت تمامی اجزاء موجود در آب خام باشد.

1-یون های منفی موجود در آب ورودی به سیستم آب شیرین کن:

بی کربنات ، کربنات، هیدروکسید، سولفات، کلراید، فلوراید، نیترات، سولفید،فسفات

2-کاتیون های موجود در آب ورودی به سیستم آب شیرین کن:

کلسیم ، منیزیم، سدیم ، پتاسیم ، آهن، منگنز،آلومینیوم، باریم،استرانسیم،مس،روی

محاسن استفاده همزمان از سیستم های RO-OS در تولید آب PW شرکت های داروئی

1-کاهش میزان هدایت الکتریکی مطابق با استانداردهای آب صنایع داروئی

2-کاهش اندرتوکسین، TOC ، سطح میکروبی مطابق با استانداردهای آب صنایع داروئی

3-داشتن هزینه پایین جهت سیکل

4-کارکرد پایدار

5-معرف انرژی پایین

6-هزینه پایین سیکل

 

جهت مشاوره رایگان در مورد دستگاه اسمز معکوس , دستگاه آب شیرین کن , دستگاه RO , دستگاه تصفیه آب و فاضلاب , دستگاه تصفیه فاضلاب با شماره 02636270853 واحد فروش شرکت آب آفرینان نوین البرز ( آبکو ) و یا 09121313433 و یا 09124480269 تماس حاصل فرمایید.